Egyedi póló minták

Bármit pólóra viszünk! Na jó, majdnem bármit.

Szeretnéd a saját rajzodat viszontlátni a pólódon? Esetleg a barátod arcképét szeretnéd mindig a szíved fölött tudni? Legyen szó akár a saját grafikádról, a kedvenc fotódról, vagy egy humoros szövegről, mi szinte minden álmodat valóra tudjuk váltani. Hogyan?

  1. Álmodozz és tervezz egyedi pólót magadnak, ajándékba, vagy csak úgy!
  2. Készítsd el a digitális képet jó minőségben! (A mérete kinyomtatva max. A/3-as lesz.)
  3. Küldd el az igényeidet a HELLOkukacPOLO-NYOMAS.HU címre.
  4. Kollégáink megnézik a képet, megtervezik a legjobb technikát, és már indulhat is a póló nyomtatása!

Csak egy pólót szeretnék, menni fog?

Persze!

Sok póló nyomtatással foglalkozó cég kizárólag a szitanyomás technikáját használja. Ennek az a nagy hátránya, hogy ha te csak egy darab egyedi pólót szeretnél, ahhoz is el kell készíteni a felvitelhez használatos szitát. Mivel ennek a költsége elég magas, nem igazán éri meg 1 darabot gyártani az adott mintából.

Nálunk viszont 4 féle, kiváló minőséget biztosító póló nyomtatási eljárásból választjuk ki azt, amivel a legköltséghatékonyabban érhetjük el a legjobb eredményt.

Milyen technikával zajlik a póló nyomtatás?

Már említettük, hogy 4 féle technika áll rendelkezésünkre, kollégáink ebből választják ki azt, amivel a Te egyedi póló ötleted a legkönnyebben megvalósítható.

Plotter: Megvannak azok a vicces pólók, amiken csak egy felirat vagy vonalas grafika van? Na, azok általában ezzel a technikával készülnek. A plotterezés alkalmas például arra, hogy számokat és nevetek nyomtassunk egy mezre, vagy egyszerűbb logókkal dobjuk fel a ruhadarabot.

Digitális textilnyomtatás: Fényképes egyedi pólók, csodaszép grafikák, színes portrék… A digitális textilnyomatatás segítségével még a bonyolultabb képeket is fel tudjuk vinni a pólóra. Szóval… Tényleg szinte bármit ;)!

Hímzés és szitanyomás: Ezeket a technikákat 10 db feletti rendelésnél használjuk, hiszen itt egyedileg kell megtervezni a hímzés programját, illetve legyártani a szitát a pólónyomtatáshoz. Ha a cégednek vagy a focicsapatodnak szeretnél egyenpólót tervezni, vagy mondjuk az egész családot meglepnéd egy saját kollekcióval, akkor általában ezeknek a megoldásoknak az egyikét szoktuk javasolni.

Kis ízelítő az így készült pólókról:

Vicces póló csajozáshoz? Egyedi mez a csapatnak? Egyedi felső emlékbe?

Válogass a mintáinkból, vagy kérd a pólót a saját képeddel még ma!