• Kezdőlap
  • Pólónyomás - egyedi póló nyomtatás

Pólónyomás - egyedi póló nyomtatás


SZOLGÁLTATÁSAINK - Egyedi póló rendeléshez

Alkalmazott technológiák


Póló nagykerként indultunk, de az évek során kínálatunk számos más termékkel bővült. Továbbra is a póló rendelés a legnépszerűbb, de webáruházunkban elérhetők pulóverek, kabátok, táskák, sapkák is, melyeket el tudunk látni céges felirattal, logóval, emblémával.

Pólóra nyomtatás során a legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb, és szinte minden textilre jól alkalmazható. Nyomathordozó lehet: póló, pulóver, széldzseki, sapka, esernyő, táska, pénztárca… Alapanyagtól és mintától függően.

Ha egyedi pólót tervez, válassza a gépi hímzést! Elegáns és stílusos emblémázási eljárás, mely tartós is. Elsősorban galléros pólókra, ingekre és pulóverekre ajánljuk, de természetesen a vastagabb, jó minőségű kereknyakú pólók is hímezhetőek.

A fóliázás során egy vékony, rugalmas fóliát használunk az egyedi póló emblémázásához. Elsősorban névre szóló céges ruházathoz, mezek számozásához, nevesítéséhez alkalmazzuk. Fóliázással akkor is egyszerűen megoldhatjuk a pólónyomást, ha csak egyetlen példányra van szükségünk az adott darabból.

Ha megfelelő minőségű képet kapunk, egyedi póló készítése szinte minden típusú pólóból lehetséges, ami a kínálatukban elérhető. Kiváló minőségben tudjuk elkészíteni a megálmodott darabot, rövid határidővel. Pólónyomtatás mellett gépi hímzéssel is felvihető a minta, Önnek csak ki kell választania a megfelelő technológiát!

Ajándékozni jó! Lepje meg céges ajándékkal, egyedi pólóval, sapkával, táskával partnereit! Cége nevét, logóját szitanyomással, gépi hímzéssel is fel tudjuk vinni számos termékünkre.  Nagyobb tételű rendelés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk!

Kapcsolat - Referenciák

TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, ÁRAINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET!

Elég csak a legfontosabb adatokat megadnia és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolat


REFERENCIÁK


Karácsony

Kedves Partnereink!

Nagyon Boldog Karácsonyt és 

Sikeres Újévet Kívánunk!

Az ünnepi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:

2023.12.22-én délig vagyunk nyitva.

Jövő évi nyitás: 2024.Január 2. 8 óra.

Az idén december 19-én délig leadott rendeléseket

tudjuk még idén kiadni.

Webáruházunk az ünnepek és a szünet alatt is 

fogadja a megrendeléseket, de ezek feldolgozását

csak 2024 január 2. után kezdjük meg.

Egyes márkák (Fruit of the Loom, B&C, Russel) bizonyos

típusainak kiszolgálásában a raktár leltározási munkái miatt

2023 január 20-ig késések előfordulhatnak.