Pólónyomás

Szolgáltatásaink


SZOLGÁLTATÁSAINK

Alkalmazott technológiák


Szolgáltatásaink


NAGYKERESKEDELEM

Pólóink nagy részét emblémázva értékesítjük, de lehetőség van a nyers termékek megrendelésére is. A pólónyomás, emblémázás, reklámajándékok készítése során arra törekszünk, hogy a lehető legmesszemenőbbekig megfeleljünk ügyfeleink igényeinek. Kiszolgálunk cégeket, oktatási intézményeket, társadalmi szervezeteket, egyesületeket, zenekarokat, sport klubokat, önkormányzatokat. Amennyiben nem talál megfelelő terméket oldalunkon, még nem jelenti azt, hogy az nincs! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, nem tudjuk az összes termékünket megjeleníteni!


SZITANYOMÁS

A legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb, és szinte minden textilre jól alkalmazható. Nyomathordozó lehet: póló, pulóver, széldzseki, sapka, esernyő, táska, pénztárca… Alapanyagtól, és mintától függően, – megrendelőink igényeihez igazodva – direkt nyomást és transzfer nyomást is vállalunk. A technológia segítségével megoldható például a céges egyenruhák emblémázása, vagy egyedi pólók készítése, például rendezvényekre, vagy csapatok, kollektívák részére. A szitanyomott pólók és egyéb tárgyak nagy előnye, hogy sokáig megőrzik a szépségüket, egységes minőségüket. A minimális rendelési tétel 10 db.


GÉPI HÍMZÉS

A hímzés olyan elegáns emblémázási eljárás, amely a stílusosság benyomását kelti. Elsősorban galléros pólókra, ingekre, és pulóverekre ajánljuk, de természetesen a vastagabb, jó minőségű kereknyakú pólók is hímezhetőek. A hímzés árát öltésszám alapján kalkuláljuk, így árajánlathoz elengedhetetlen egy jó minőségű kép a hímezni kívánt mintáról, és a minta méretének meghatározása. A gépi hímzéses emblémázás jó megoldás például céges egyenruhákhoz, egyszerűbb sportolói mezekhez is. Az ilyen technikával készült pólók tartósak, a minta nem kopik el, sokáig szép és elegáns marad. A minimális rendelési tétel 10db.


FÓLIÁZÁS

A fóliázás során egy vékony, rugalmas fóliát használunk a kívánt termék emblémázásához. Elsősorban névre szóló céges ruházathoz, mezek számozásához, nevesítéséhez alkalmazzuk. A szitanyomáshoz, és a hímzéshez hasonlóan ez a technológia is kiváló minőséget eredményez. A módszer segítségével akkor is egyszerűen megoldhatjuk a pólónyomást, ha csak egyetlen példányra van szükségünk az adott darabból. A fóliázás kiváló megoldás, ha stílusos ajándékot, vagy speciális, egyedi terméket szeretnénk. A minimális rendelési tétel 1db.


EGYEDI PÓLÓK

Természetesen egyedi pólók készítésére is van lehetőség. Megfelelő minőségű kép esetén nagyjából mindent pólóra viszünk kiváló minőségben, rövid határidővel. A pólóra nyomtatás segítségével praktikus és emlékezetes ajándékot készíthetünk a szeretteinknek, divatos és egyedi ruházatot alkothatunk, költséghatékonyan valósíthatjuk meg az ötleteinket. Lépjen kapcsolatba velünk, és válassza népszerű szolgáltatásunkat!


REKLÁMAJÁNDÉK

Ajándékozni jó! Partnereit céges ajándékkal meglepni még jobb! Megtérülő befektetés, mert a figyelmesség, odafigyelés erősíti a bizalmat, emellett partnerei gondolnak majd Önre, mivel a jó ajándék mindig a partner keze ügyében lesz. Online reklámkatalógusunk itt elérhető. A katalógus árak tájékoztató jellegűek, a rendelés volumenétől, és a terméktől függően ezekből jelentős, akár 35%-os kedvezmény is érvényesíthető. Korlátozott számban /a készlet erejéig/ kézzel fogható katalógusunkat is rendelkezésére bocsájtjuk, postai úton.

TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, ÁRAINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET!

Elég csak a legfontosabb adatokat megadnia és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolat


REFERENCIÁK

Cégünk büszke arra, hogy elégedett ügyfeleinek száma évről-évre növekszik. Emblémázásban, pólónyomásban, reklámajándékok készítésében szerzett gyakorlatunkat számos minőségi termék bizonyítja. Munkánkat abban a tudatban végezzük, hogy minőségi termékeink hozzájárulnak egy-egy vállalkozás sikeréhez, a munkatársak motiválásához, a megajándékozottak öröméhez. Legyen szó akár egy a céges egyenruháról, akár egy ajándékba szánt, egyedi mintájú pólóról, a tartós és minőségi megoldásokat keressük. Névre szóló ruházatot készítene a munkatársainak? Különleges szóró ajándékkal lepné meg partnereit, vagy saját fotója pólóra nyomtatását tervezi? Nézze meg referenciáinkat, és bízza ránk nyugodt szívvel a munkát!
Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!