• Kezdőlap
  • Pólónyomás - egyedi póló nyomtatás

Pólónyomás - egyedi póló nyomtatás


SZOLGÁLTATÁSAINK - Egyedi póló rendeléshez

Alkalmazott technológiák


Nagykereskedelem

Póló nagykerként indultunk, de az évek során kínálatunk számos más termékkel bővült. Továbbra is a póló rendelés a legnépszerűbb, de webáruházunkban elérhetők pulóverek, kabátok, táskák, sapkák is, melyeket el tudunk látni céges felirattal, logóval, emblémával.

Szitanyomás

Pólóra nyomtatás során a legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb, és szinte minden textilre jól alkalmazható. Nyomathordozó lehet: póló, pulóver, széldzseki, sapka, esernyő, táska, pénztárca… Alapanyagtól és mintától függően.

Gépi hímzés - egyedi póló hímzés

Ha egyedi pólót tervez, válassza a gépi hímzést! Elegáns és stílusos emblémázási eljárás, mely tartós is. Elsősorban galléros pólókra, ingekre és pulóverekre ajánljuk, de természetesen a vastagabb, jó minőségű kereknyakú pólók is hímezhetőek.

Fóliázás

A fóliázás során egy vékony, rugalmas fóliát használunk az egyedi póló emblémázásához. Elsősorban névre szóló céges ruházathoz, mezek számozásához, nevesítéséhez alkalmazzuk. Fóliázással akkor is egyszerűen megoldhatjuk a pólónyomást, ha csak egyetlen példányra van szükségünk az adott darabból.

Egyedi pólók

Ha megfelelő minőségű képet kapunk, egyedi póló készítése szinte minden típusú pólóból lehetséges, ami a kínálatukban elérhető. Kiváló minőségben tudjuk elkészíteni a megálmodott darabot, rövid határidővel. Pólónyomtatás mellett gépi hímzéssel is felvihető a minta, Önnek csak ki kell választania a megfelelő technológiát!

Reklámajándék

Ajándékozni jó! Lepje meg céges ajándékkal, egyedi pólóval, sapkával, táskával partnereit! Cége nevét, logóját szitanyomással, gépi hímzéssel is fel tudjuk vinni számos termékünkre.  Nagyobb tételű rendelés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk!

Kapcsolat - Referenciák

TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, ÁRAINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET!

Elég csak a legfontosabb adatokat megadnia és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolat


REFERENCIÁK

Referenciák