• Kezdőlap
  • Gépi hímzés - egyedi póló hímzés

Gépi hímzés - egyedi póló hímzés


A céges pólók a vállalat egységes arculatának megjelenítését szolgálják, melyre szükség lehet olyan térben, ahol ügyfelek, vásárlók is megfordulnak. Például nyitott vagy félig nyitott műhelyek, irodák, boltok, vendéglátóegységek. Sok cég esetében nem csak pólóra, hanem további ruhadarabokra, munkaruhára van szükség. Természetesen hímzési szolgáltatásunk nem csak pólókra terjed ki, gyakori igények az ingre, mellényre, kötényre stb történő cégnév, céglogó hímzésével kapcsolatos feladatok. 

A hímzés olyan elegáns emblémázási eljárás, amely a stílusosság benyomását kelti. Elsősorban galléros pólókra, ingekre és pulóverekre ajánljuk, de természetesen a vastagabb, jó minőségű kereknyakú pólók is hímezhetőek. A termékek hímzésének árát öltésszám alapján kalkuláljuk, így árajánlathoz elengedhetetlen egy jó minőségű kép a hímezni kívánt mintáról, és a minta méretének meghatározása. A gépi póló hímzéses, emblémázás jó megoldás például céges egyenruhákhoz, egyszerűbb sportolói mezekhez is. Az ilyen technikával készült egyedi pólók tartósak, a minta nem kopik el, sokáig szép és elegáns marad. A minimális rendelési tétel 10db – legyen szó póló hímzésről vagy pulóver, sapka egyéb termék hímzéséről. 

Póló hímzés előtt minden esetben egyeztetjük a választott alapanyagokat, hogy tökéletes, kívánt eredmény születhessen. Igény esetén a póló kiválasztásában is nyújtunk szakmai segítséget. Miután megkaptuk a mintát, a pontos színeket, méretet és a minta helyét is egyeztettük, kezdődhet a hímzett pólók gyártása. 

Itt kérhet ajánlatot az emblémázásra és csatolhatja az elképzelt grafikai anyagokat:


TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, ÁRAINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET!

Elég csak a legfontosabb adatokat megadnia, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolat