Rólunk

A POLONIUM TRADE KFT. egy magyar tulajdonú ruházati nagykereskedés a promóciós, munkaruházati, ajándék és divatáru piacon.

Társaságunk elsősorban – de nem kizárólag - nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

Vevőink főként viszonteladók: szitanyomók, hímzők, reklámügynökségek, ajándéktárgy forgalmazók, egyéb ruházati kereskedők, de végfelhasználókat is kiszolgálunk. Természetesen viszonteladói partnereink védelmének érdekében nem nagykereskedelmi/viszonteladói, de még így is nagyon kedvező áron. Így szívesen, és ugyanolyan odafigyeléssel, mint viszonteladó partnereink rendeléseinél kiszolgálunk oktatási intézményeket, egyesületeket, társadalmi szervezeteket, önkormányzatokat, csapatokat is.

Célunk a legmagasabb színvonalon megfelelni a vevőink igényeinek széles választékunkkal, versenyképes árainkkal, elérhetőségünkkel, gyors és rugalmas kiszolgálással és kiegészítő szolgáltatásainkkal. Továbbá olyan stabil, kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolat kialakítása, melyre ügyfeleink hosszú távon alapozhatnak.

Kizárólag piacvezető, jó minőséget képviselő márkák termékeit forgalmazzuk.

Emblémázásban is állunk partnereink rendelkezésére, külsős partnerünkön keresztül foglalkozunk szitanyomással, hímzéssel, fóliázással, direkt textilnyomtatással.

Legfrissebb hírek

2023.03.16.

Kedves Vásárlóink!

A régi, jól megszokott helyünket kinőttük,
ezért költözünk.


2023.02.27.

Mi a különbség a normál pamut és

a SUPIMA pamut között?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Költözés

Kedves Vásárlóink!

A régi, jól megszokott helyünket kinőttük,
ezért költözünk.

2023. április 3-tól már az új helyünkön 
tudjuk kiszolgálni. A személyes átvételre
megjelölt rendeléseket is az új helyen adjuk ki.

Új címünk: 1141 Bp. Álmos Vezér útja 55. (Fogarasi sarok)

Nyitva tartásunk és telefon számunk változatlan.