Rólunk

A POLONIUM TRADE KFT. egy magyar tulajdonú ruházati nagykereskedés a promóciós, munkaruházati, ajándék és divatáru piacon.

Társaságunk elsősorban – de nem kizárólag - nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

Vevőink főként viszonteladók: szitanyomók, hímzők, reklámügynökségek, ajándéktárgy forgalmazók, egyéb ruházati kereskedők, de végfelhasználókat is kiszolgálunk. Természetesen viszonteladói partnereink védelmének érdekében nem nagykereskedelmi/viszonteladói, de még így is nagyon kedvező áron. Így szívesen, és ugyanolyan odafigyeléssel, mint viszonteladó partnereink rendeléseinél kiszolgálunk oktatási intézményeket, egyesületeket, társadalmi szervezeteket, önkormányzatokat, csapatokat is.

Célunk a legmagasabb színvonalon megfelelni a vevőink igényeinek széles választékunkkal, versenyképes árainkkal, elérhetőségünkkel, gyors és rugalmas kiszolgálással és kiegészítő szolgáltatásainkkal. Továbbá olyan stabil, kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolat kialakítása, melyre ügyfeleink hosszú távon alapozhatnak.

Kizárólag piacvezető, jó minőséget képviselő márkák termékeit forgalmazzuk.

Emblémázásban is állunk partnereink rendelkezésére, külsős partnerünkön keresztül foglalkozunk szitanyomással, hímzéssel, fóliázással, direkt textilnyomtatással.

Legfrissebb hírek

2024.03.28.

Az OUTLET fül alatt még a meglepőbbnél is meglepőbb olcsó árakkal várunk.

2024.01.30.

Kedves Partnereink!

Tájékoztatjuk, hogy 2024.02.05-én az egyik

beszállítónk árkorrekciót hajt végre.


Lépjen kapcsolatba velünk!