Vendégkönyv

Új üzenet

Az Ön neve:*
Az Ön üzenete:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Üzenetek

1 - 4 / 4 tétel
Sz. Norbert
2023.03.24.
Szerettem volna személyesen megnézni a céget, az ott dolgozó embereket és az ügyfelekhez való hozzáállást, ezért ellátogattam a Timót utcai bemutatóterembe, azzal a tudattal, hogy költözik a cég. Érdeklődtem a rugalmasságról azzal a teszttel, hogy megkérdeztem, van-e lehetőség személyesen pólót vásárolni. Nagy meglepetésemre kedvesség jelét sem vettem észre. Az ott pakolgató, alig felnéző túlterhelt Hölgy 4x elmondta 2 perc alatt, hogy költözünk, "húzz el innen, nagyon zavarsz" csúnya nézéssel. A mellette lévő úr pedig a következő választ adta: "Eddig sem szolgáltunk ki személyesen".
Nem vártam el csodát, főleg költözés közben, csak az ügyfelek kezelésére voltam kíváncsi, valamint az udvariasság, kedvesség fokára. Csalódtam, mindkettő hiányzik. Pedig én odaadtam volna a pénzem párszáz pólóért.
Z.Gergely
2022.07.29.
Hatalmas csalódás.
Miután hosszú várakozási idő után végre elkészültek a termékeim, kiderült, hogy hibásan szitázták, de még rám is csapták a telefont is, és közölték, hogy többet ne keressük őket.
Öröm az ürömben, találtam egy másik céget, akik pontosan ugyanazt a terméket sokkal rövidebb határidővel, olcsóbban készítik el nekem.
L. Évi
2021.03.29.
Nagyon szépen köszönök mindent! Precíz, pontos árukezelés, kiváló minőség, gyors kiszállítás! Máskor is szívesen rendelek Önöktől. ????
Simó Melinda ev.
2019.12.10.
T. POLONIUM TRADE KFT.! A termékek minőségével eĺégedett vagyok, és a nagyon gyors kiszolgálással!!
Köszönjük a gyors és sprecíz minőségi árukat. Így mi is minőségi árut tudunk nyujtani a megrendelőinknek.

Tisztelettel Simó Melinda ev

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.