Egyedi pólók


Egyedi pólót szeretne? Saját logóval, céges szlogennel, esetleg egyedi alkalomra készült felirattal vagy mintával? Lehet szó cége születésnapjáról, a sportegyesület várva várt első helyezéséről egy kupán vagy a bajnokságban, vagy csak egyszerű reklám jellegű megjelenítésről… mi megvalósítjuk az Ön által elképzelt mintával, szöveggel díszített egyedi pólót, pulóvert. Megfelelő minőségű kép esetén szinte minden típusú pólóra fel tudjuk vinni a mintát kiváló minőségben. Legyen szó hagyományos pólóról kerek vagy V nyakkal, galléros pólóról, pulóverről esetleg kabátról, szatyorról, sapkáról. A pólóra nyomtatás segítségével praktikus és emlékezetes ajándékot készíthet szeretteinek, divatos és egyedi ruházatot alkothat, költséghatékonyan valósíthatja meg egyedi ötleteit.

Referenciáink között megtekinthető néhány az általunk készített egyedi pólók és további termékek közül. Találhatók hímzéssel és szitanyomással felvitt minták is pólóra, pulóverre, sapkára, táskára. A legnépszerűbb választás természetesen a póló, akár céges reklámfelületről van szó, akár egy eseményre készülő alkalmi egyenviseletről. Ha a feliraton, mintán túl nincs konkrét elképzelése, szívesen segítünk a megfelelő termék kiválasztásában, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha Önnek is egyedi póló nyomtatásra, hímzésre lenne szüksége, és válassza népszerű szolgáltatásunkat!

Itt kérhet ajánlatot az emblémázásra és csatolhatja az elképzelt grafikai anyagokat


TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, ÁRAINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET!

Elég csak a legfontosabb adatokat megadnia, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolat