Egyenpóló

2018.07.19.

Munkaruhához, reklámpólónak, céges pólónak vagy marketing célra készített pólót, esetleg sport csapat, baráti társaság számára készülő egyenpólót keres? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt. Akár női, férfi vagy unisex pólót keres, az alábbi márkák közül választhatja ki az Ön számára tökéletes egyenpólót: Anvil, B&C, Fruit of the Loom, Gildan, K-UP, Kariban, Kimood, Proact, Regatta, SOL'S.

A színskála olyan széles, hogy a választható színeket lehetetlen felsorolni, de az egyes termékeknél megtalálja a választási lehetőségeket. Rövid ujjú, hosszú ujjú változatban, kerek vagy V nyakkal, vagy akár ujjatlan változatban is elérhetők pólóink. Nagyon népszerűek a galléros pólók is munkaruhának vagy reklámpólónak.

Ha utcai viseletre vagy munkaruhához választ egyenpólót, a 100% pamutból készült, vagy nagy százalékban pamut anyagot tartalmazó darabokat ajánljuk. Sportoláshoz a gyorsan száradó, könnyű poliészter anyagot nagy százalékban tartalmazó pólókat javasoljuk választani.

Egyenpólóra gyakran kerül minta, felirat is. Ha egy baráti társaság fontos eseményére készül a póló, akkor az adott eseményre leggyakrabban emlékül készítik a pólót. Például leánybúcsú, kerek születésnap. Más közösségek, például iskolai osztályok számára is gyakran készítünk egyenpólókat, ahogy gyakori sportcsapatok számára például egy-egy év kiemelkedő eredményét megörökítő póló készítése is. Ha munkaruhához választanak ügyfeleink egyenpólót kínálatunkból, leggyakrabban a cég logója kerül rá, de kerülhet rá bármilyen más minta is vevőink igényei alapján.

Rendeléseit leadhatja webshopunkban, de ha személyesen megnézné a kiválasztott darabot, bemutatótermünkben erre is van lehetősége. Ha emblémázáshoz, feliratozáshoz, hímzéshez keres megoldást, bízza ránk nyugodtan, ebben is a segítségére leszünk sok éves tapasztalattal, modern gépeinkkel.  

 

Szállítási torlódás

  1. Kedves Vásárlóink!

2022.07.01-től a termékeink ára
sajnos a kialakult ellátási és financiális
helyzetre tekintettel ismét emelkedik.

A 2022.06.30. Délig leadott rendeléseket tudjuk
a mostani áron, a raktár készlet erejéig biztosítani.

Az elmúlt időszakban tapasztalható nemzetközi
események, sajnos itt is éreztetik hatásukat.
Megértésüket ezúton is kérjük és köszönjük.


  1. A póló igények a jó idő beköszöntével
  2. erősen megemelkedtek.

Ennek következtében a korábban megszokott
24-48 órás szállítási idők csúszhatnak.

  1. Szíves elnézésüket kérjük.