Egyenpóló

2018.07.19.

Munkaruhához, reklámpólónak, céges pólónak vagy marketing célra készített pólót, esetleg sport csapat, baráti társaság számára készülő egyenpólót keres? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt. Akár női, férfi vagy unisex pólót keres, az alábbi márkák közül választhatja ki az Ön számára tökéletes egyenpólót: Anvil, B&C, Fruit of the Loom, Gildan, K-UP, Kariban, Kimood, Proact, Regatta, SOL'S.

A színskála olyan széles, hogy a választható színeket lehetetlen felsorolni, de az egyes termékeknél megtalálja a választási lehetőségeket. Rövid ujjú, hosszú ujjú változatban, kerek vagy V nyakkal, vagy akár ujjatlan változatban is elérhetők pólóink. Nagyon népszerűek a galléros pólók is munkaruhának vagy reklámpólónak.

Ha utcai viseletre vagy munkaruhához választ egyenpólót, a 100% pamutból készült, vagy nagy százalékban pamut anyagot tartalmazó darabokat ajánljuk. Sportoláshoz a gyorsan száradó, könnyű poliészter anyagot nagy százalékban tartalmazó pólókat javasoljuk választani.

Egyenpólóra gyakran kerül minta, felirat is. Ha egy baráti társaság fontos eseményére készül a póló, akkor az adott eseményre leggyakrabban emlékül készítik a pólót. Például leánybúcsú, kerek születésnap. Más közösségek, például iskolai osztályok számára is gyakran készítünk egyenpólókat, ahogy gyakori sportcsapatok számára például egy-egy év kiemelkedő eredményét megörökítő póló készítése is. Ha munkaruhához választanak ügyfeleink egyenpólót kínálatunkból, leggyakrabban a cég logója kerül rá, de kerülhet rá bármilyen más minta is vevőink igényei alapján.

Rendeléseit leadhatja webshopunkban, de ha személyesen megnézné a kiválasztott darabot, bemutatótermünkben erre is van lehetősége. Ha emblémázáshoz, feliratozáshoz, hímzéshez keres megoldást, bízza ránk nyugodtan, ebben is a segítségére leszünk sok éves tapasztalattal, modern gépeinkkel.  

 

Outlet


Kedves Partnerünk!


A januári leltárt követően rengeteg tétel került fel az


OUTLET


termékek közé. Ezek teljes értékű termékek, amik

át nem vett rendelésekből illetve kicserélt méretekből maradtak itt.

Gyere és válogass még hihetetlenebb árakon!