Galléros póló

2018.07.19. 

A galléros póló évek óta folyamatosan divatosnak mondható darab. Kezdetben kimondottan férfi viselet volt, aztán ahogy egyre több nő hordta előszeretettel (vagy munkaruhaként kötelezően), nőiesített változata is megjelent.

Webshopbunkban választhat unisex vagy férfi / női,  márkás galléros póló közül. A férfi galléros pólók nem csak fazonban, színben is olyanok, amelyek jobban illenek az erősebb nemhez. A női galléros póló kategóriában nőies, szűkített fazonok találhatók, és a hölgyek által kedveltebb színek is itt lelhetők fel. Az unisex galléros póló kategóriát azoknak ajánljuk, akik pl. munkaruhának, reklámpólónak keresnek terméket, melyet mindkét nem képviselői viselni fognak majd. 

A kiváló minőségű, márkás galléros pólók között megtalálhatók Gildan, Kariban vagy Fruit of the loom márkájú termékek. Ha kiválasztotta a megfelelőt, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendeléshez, vásárláshoz!

A galléros póló divatja

A XIX. században és a XX. század elején a tenisz játékosok viselete volt, akkor még csak fehér színben. René Lacoste és a krokodil embléma bizonyára mindenkinek ismerős, mely az 1920-as években indult világhódító útjára. A XX. században már nem csak a teniszpályákon, hanem a golfpályákon is elterjedt viselet volt a galléros póló. Mely az évek során egyre inkább bekerült a hétköznapi viseletbe is. Ma már akár sportos és elegáns öltözethez is használatos. Attól függően, hogy milyen további ruhadarabokkal, milyen cipővel vagy kiegészítőkkel viselik.

Céges egyenpólónak, munkaruhának, reklámpólónak is kiváló. Jól emblémázható, feliratozható és a viselői is általában elégedettek vele. 

Galléros póló rendeléshez kattinson ide, és válogasson termékeink között! Ha feliratot, emblémát, logót szeretne a termékre, válassza póló nyomtatás szolgáltatásunkat!