Egyedi pulóverek készítése

2021.06.14. 

Ha egyedi pulóverről beszéltünk, nem mindenkinek ugyanaz ugrik be elsőre. Vannak például designerek által tervezett darabok, vagy kézzel kötött pulóverek, melyek igazán egyedülállóak. Vagy megemlíthetjük azokat a webáruházakat, melyekben a pólóra, pulóverre kerülő mintát mi magunk tervezhetjük meg egy ügyes program segítségével. De akár egy teljesen kommersz pulóver is lehet egyedi, ha vásárlás után azzá tesszük, hímzéssel, ruhafestékkel stb. 

A Polonium.hu egyedi pulóverei leggyakrabban cégek, klubcsapatok, egyesületek, iskolai csoportok számára készülnek, nagyobb darabszámban. Jellemzően ezeknek a szervezeteknek a kérésére felirat, cégnév, logó kerül a felsőre. A megfelelő fazon, szín és méretek a webáruházunkban található pulóverek közül választhatók ki.

Egyedi pulóver készítéséhez tökéletes választás egy klasszikus, egyszerű fazon, de cipzáras, kapucnis vagy színtömbös felsők is megfelelnek erre a célra. A legtöbbjük elérhető férfi, női, gyerek kivitelben vagy akár unisex fazonok is választhatók, és akkor tényleg mindenkinek egyforma (egyformán egyedi) pulóvere lesz a csoportban.  

Az ideális fazon megtalálása utána jöhet a megfelelő technika kiválasztása, mely során egyedivé varázsoljuk a pulóvert megrendelőink számára. A legkedveltebb feliratozási forma a szitanyomás, mert tartós, és szinte minden típusú textilre jól alkalmazható. A minta, felirat pedig sokáig megőrzi szépségét, minőségi megjelenését. A hímzés is közkedvelt feliratozási forma. Amellett, hogy komoly tradíciói vannak, igen elegáns megjelenést ad a legegyszerűbb terméknek is. A gépi hímzéssel ellátott pulóverek nemcsak egyediek és kifinomultak lesznek, de a felvitt minta vagy szöveg tartósan szép marad. Az ezzel a technikával készült minta nem kopik le, sokáig őrzi szép megjelenését. A fóliázással készült egyedi felsők is tökéletes eredményt hozhatnak. Gyakran alkalmazzuk névre szóló céges ruházathoz, mezek számozásához, nevesítéséhez. Mindhárom eljárás esetén 10 db a minimum rendelési darabszám webáruházunkban. 

Ha egyedi pulóvert szeretne, és tanácstalan, hogy melyik feliratozási, emblémázási eljárás lehet az Ön számára legmegfelelőbb, legjobb eredményt hozó, kérje segítségünket! Pulóvereink között számos márka termékei megtalálhatók: Fruit of the Loom, Gildan, Comfort Colors, Kariban hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Széles színválasztékot kínálunk, hogy minden cég, egyesület megtalálja a saját elképzeléseihez, arculatához legjobban passzoló árnyalatot. 

A tökéletesen egyedire szabható alap darabok, egyszínű pulóverek mellett érdekes, egyedi, egy-egy alkalomra megfelelő felsők is találhatók webáruházunk kínálatában. Ilyen például a karácsonyi ünnepélyre tökéletes pulóver, mely szintén egyedi igényekre szabható. Bár a fenyőfa és rénszarvas motívummal ellátott felsőn kevés hely marad egy logónak, feliratnak, tervezői a nyakrészt megfelelőnek tartják erre a célra. 

Legyen szó egyszínű pulóverről, vagy kivételesen egy mintás darabról, cégünk gyorsan egyedivé varázsolja az ön kérése alapján. Akár szitanyomással, fóliázással vagy gépi hímzéssel alakítjuk át a legegyszerűbb felsőt egyedi pulóverré, biztosan elégedett lesz a végeredménnyel!